ΕΤΟΙΜΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ

Επιχείρηση με παράδοση στο Χώρο εδώ και δεκαετίες

Με σεβασμό στην ποιότητα αλλά και στους πελάτες της, η επιχείρηση ΓΡΑΤΣΑΝΗΣ ΓΕΩΡ. & ΓΡΑΤΣΑΝΗΣ ΕΥΑΓ. ΟΕ πορεύεται τα τελευταία 30 χρόνια στον χώρο των κουφωμάτων αλουμινίου αλλά και στα συνθετικά κουφώματα. Αρχικά ο κ. Γεώργιος Γρατσάνης ξεκίνησε με μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση να δραστηριοποιείται στην κατασκευή πορτών – παραθύρων αλουμινίου αλλά και στις σιδηρές κατασκευές. Με συνεχείς προσπάθειες αλλά και θυσίες κατάφερε να δημιουργήσει μια άκρως ανταγωνιστική επιχείρηση και μια οργανωμένη μονάδα παραγωγής τόσο στα Τρίκαλα, όπου και εδρεύει, όσο και εκτός περιφέρειας Θεσσαλίας. Συνέχειά του, ο υιός του, Ευάγγελος Γρατσάνης, ο οποίος μετά την αποφοίτησή του από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ανέλαβε την οργάνωση της Παραγωγικής Διαδικασίας αλλά και το τμήμα Έτοιμων Κουφωμάτων. Πλέον ανήκει στις ηγέτιδες δυνάμεις του Χώρου & εξελίχθηκε σε μία από τις πιο σύγχρονες μεταποιητικές μονάδες. Ένα Στοιχείο όμως έχει μείνει ίδιο… Ο σεβασμός στο πελάτη και στις Ανάγκες του.

 Το παραγωγικό προφίλ μας

Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της Επιχείρησης καταλαμβάνουν μια ιδιόκτητη έκταση 3800m2, όπου στεγάζονται μονάδες παραγωγής, αποθηκευτικοί χώροι & γραφεία διοίκησης. Ο εκθεσιακός μας χώρο στον οποίο μπορεί κανείς να πάρει μια εικόνα από πολλά συστήματα Κουφωμάτων (Αλουμινίου & PVC) καθώς και εναλλακτικές αποχρώσεις βαφής στεγάζονται επίσης σε ιδιόκτητη έκταση 900m2. Η τεχνολογική υποδομή της Εταιρίας αποτελείται από μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας (αυτόματα κέντρα κοπής, γωνιάστρες, κολλητικές μηχανές, σύστημα παρακολούθησης παραγωγής)  ώστε η παραγωγή να είναι αυτοματοποιημένη στο μέγιστο.

 
Κατασκευή Κουφωμάτων από Τεχνίτες μας: Το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα

Η Εταιρίας μας κατασκευάζει η ίδια με αποκλειστικά δική μας ευθύνη τα Κουφώματα που εσείς επιλέγετε. Είμαστε από τα πλέον Σύγχρονα Κατασκευαστικά Κέντρα με εξειδικευμένους τεχνίτες αλλά και με Συνεργασίες με Προμηθευτές οι οποίοι διαχρονικά ανήκουν στο χώρο και αποτελούν υγιείς μονάδες. Τα τελευταία χρόνια που η οικοδομή βρίσκεται σε φάση αναδιοργάνωσης εμείς δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας με τους πελάτες μας με πυξίδα την εμπειρία μας. Γι’ αυτό Προτείνουμε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην Επιλογή του Κατασκευαστή και να είστε ιδιαίτερα αυστηροί με τα κριτήρια που θέτετε. Εξάλλου η αγορά των κουφωμάτων είναι μια επένδυση που θα σας συνοδεύει για χρόνια.

Service - Το νέο μοντέλο Συνεργασίας αφορά την εξυπηρέτηση μετά την παράδοση της δουλειάς με την τοποθέτηση των Κουφωμάτων

Τα κουφώματα που εσείς θα επιλέξετε, πάντα όμως με τη βοήθεια του Ειδικού, αποτελούν από τα πιο λειτουργικά κομμάτια μιας κατοικίας. Και γι΄ αυτό ακριβώς το λόγο πρέπει να επιλέξετε κάποιο συνεργάτη με διαχρονική παρουσία στο χώρο, γνώστη του Αντικειμένου και όχι περιστασιακό. Η εξυπηρέτηση – το service – είναι αυτό που μας καθιστά πραγματικά ανταγωνιστικούς καθώς σε καθημερινή βάση υπάρχει συνεργείο μας διαθέσιμο για την εξυπηρέτησή σας.


Επιστροφή στην κορυφή Επιλέξτε οποιοδήποτε κομμάτι κειμένου
ώστε να το ακούσετε